Κατάλογος

TZIN Υπάρχουν 16 προϊόντα.

 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.. Τζίν ελαστικό σε μοντέρνα γραμμή με διακριτικές φθορές μόνο στην μπροστινή πλευρά στα δεξιά και αριστερά στο πάνω μέρος . Κουμπώνει με κουμπί και φερμουάρ. Διαθέτει δύο τσέπες μπροστά και δύο πίσω. Πλένεται στους 40 βαθμούς. Ελληνικής προέλευσης. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  41,65 € 59,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ! Ένα κλασσικό τζιν ,το  οποίο θα φορέσεις και θα βολευτείς πολύ στην καθημερινή σου εμφάνιση! Ένα παντελόνι που μπορείς να φοράς όλο το χρόνο ανεξάρτητα από την θερμοκρασία !  Κανονική γραμμή Κουμπώνει με φερμουάρ και κουμπί Δύο τσέπες μπροστά και δύο πίσω ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ...

  38,43 € 54,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ! Ένα τζιν το οποίο είναι τόσο άνετο όσο κομψό για την καθημερινότητα σας !! Μπορείτε να το συνδυάσετε με πουκάμισο ή με ένα ζεστό πλεκτό !! Κλασσική γραμμή Πλένεται στους 30 βαθμούς Κλείνει με φερμουάρ και κουμπί Δύο τσέπες μπροστά και δύο στο πίσω μέρος Θυλάκια για ζώνη ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ...

  37,03 € 52,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.. Ένα τζιν σε κλασσικη γραμμη το οποίο είναι τόσο άνετο όσο και κομψό για την καθημερινότητα σας !! Μπορείτε να το συνδυάσετε με πουκάμισο ή με ένα ζεστό πλεκτό !! Κλασσική γραμμή Μπλέ σκούρο χρώμα Πλένεται στους 30 βαθμούς Ελληνικής προέλευσης 98% COTTON- 2% LYCRA...

  34,65 € 49,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ!! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.. Ένα άνετο και κομψό τζιν σίγουρα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στην συλλογή σου! Συνδύασε το με πουκάμισο ή πόλο μπλουζάκι για κάθε look.. Κανονική γραμμή Κλείνει με φερμουάρ και κουμπί Δύο τσέπες μπροστά και δύο στο πίσω μέρος Θυλάκια για ζώνη ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  41,65 € 59,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.. Ένα τζιν κλασσικό πρέπει να υπάρχει πάντα στη συλλογή σου , καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα ! Κλασσική γραμμή Μαλακό ύφασμα με λίγη ελαστικότητα Σχέδιο πίσω στην τσέπη με γαζία και λεπτομέρεια με πιο ανοιχτό χρώμα Σύνθεση 98%COTTON-2%SPANDEX 3 τσέπες...

  41,93 € 59,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ!  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ! Ένα ελαστικό στενό τζιν ,το  οποίο θα φορέσεις και θα βολευτείς πολύ στην καθημερινή σου εμφάνιση! Στενή γραμμή Κουμπώνει με φερμουάρ και κουμπί Δύο τσέπες μπροστά και δύο πίσω Μπλέ χρώμα με διακριτικά ξεβάματα 98% COTTON-2%EL TANGO       ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  41,65 € 59,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! Tζίν σε κλασσική γραμμή με λίγη ελαστικότητα σε μπλε απόχρωση. Κουμπώνει με κουμπί και φερμουάρ. Πλένεται στους 30 βαθμούς. Ελληνικής προέλευσης. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  34,65 € 49,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Τζιν Wrangler Ένα κλασσικό τζίν της Wrangler για όλες τις ώρες και casual εμφανίσεις! Λεπτομέρειες: Κανονική γραμμή με ελαστική εφαρμογή για άνεση 2 πλαϊνές και 2 πίσω τσέπες Σύνθεση: 55% Cotton-32%pol-11%lyo-2%el ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  107,10 € 119,00 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.. Ένα κλασσικό τζιν ,το  οποίο θα φορέσεις και θα βολευτείς πολύ στην καθημερινή σου εμφάνιση! Κλασσική γραμμή Κουμπώνει με φερμουάρ και κουμπί Δύο τσέπες μπροστά και δύο πίσω με διχρωμία  στο πίσω μέρος 98%COTTON-2%LYCRA ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!

  41,93 € 59,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Τζίν Wrangler Παντελόνι τζιν, ψηλοκάβαλο, λίγο ξέβαμα, μαλακό, ελαφρώς ελαστικό, Μεσαία απόχρωση με ξεβάματα. Άνετο στις κινήσεις, ακολουθεί το σώμα. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!

  116,10 € 129,00 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ! Ένα κλασσικό τζιν ,το  οποίο θα φορέσεις και θα βολευτείς πολύ στην καθημερινή σου εμφάνιση! Ένα παντελόνι που μπορείς να φοράς όλο το χρόνο ανεξάρτητα από την θερμοκρασία !  Κλασσική γραμμή Κανονική εφαρμογή Κουμπώνει με φερμουάρ και κουμπιά Πρωτότυπη δερμάτινη λεπτομέρεια...

  41,65 € 59,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ! Ανδρικό κλασσικό τζίν ''Corovesis Cor's''  για όλες τις ώρες!! Κανονική γραμμή  Κουμπώνει με φερμουάρ και κουμπί Μπλέ σκούρο χρώμα 95%COTTON-5%LYCRA ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  41,65 € 59,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Ένα τζιν σε κλασσική γραμμή το οποίο είναι τόσο άνετο όσο και κομψό  !! Μπορείτε να το συνδυάσετε με πουκάμισο ή με ένα ζεστό πλεκτό για στην καθημερινότητα σας!! Πλένεται στους 30 βαθμούς.  ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  34,93 € 49,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Tζιν παντελόνι Ένα ελαστικό τζιν παντελόνι σε στενή γραμμή με έντονα ξεβάματα και μικρά σκισίματα και διακριτικά γδαρσίματα στα πατζάκια . Συνδύασε το με πουκάμισο ή πικέ πόλο μπλουζάκι και απογείωσε το στύλ σου! ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  55,93 € 79,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ! Ένα τζιν Ιταλικής προέλευσης το οποίο είναι τόσο άνετο όσο κομψό για την καθημερινότητα σας !! Συνδιάζεται ιδανικά με ένα ζεστό πλεκτό !! Κανονική γραμμή Πλένεται στους 30 βαθμούς 80%COTTON-18%PL-2%EL Θυλάκια για ζώνη 3 τσέπες μπροστά και 2 πίσω ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  29,95 € 59,90 €
  Μειωμένη τιμή!
Εμφάνιση 1 - 16 από 16 προϊόντα
Compare