ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ Υπάρχουν 16 προϊόντα.

 • Πουκάμισο  Makis Tselios Ένα υπέροχο πουκάμισο σε μελιτζανί- μώβ χρώμα σε πουά.Διαθέτει μικρό γιακά χωρίς τσέπη ! ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

  53,20 € 66,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο Κοτλέ Ένα κλασσικό πουκάμισο κοτλέ σε κυπαρισσί χρώμα σε κανονική γραμμή. Διαθέτει εξωτερικά φανερά κουμπιά στο γιακά και μια τσέπη στο αριστερό μέρος του στήθους. Κάνει διχρωμία μπέζ χρώματος στο εσωτερικό του γιακά και στο εσωτερικό της μανσέτας. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  50,92 € 59,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο Makis Tselios Ένα κοτλέ πουκάμισο σε κλασσική ίσια γραμμή σε χρώμα μελιτζανί. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!

  67,91 € 79,89 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο σχεδιαστικό Makis Tselios Ένα ξεχωριστό πουκάμισο σχεδιαστικό σε μπλέ λευκό και κόκκινο χρώμα σε κανονική γραμμή. Έχει μικρό γιακά και διαφορετικό χρώμα το δεύτερο κουμπί του πουκαμίσου. Ξεχώρισε με αυτό το πουκάμισο! ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  50,92 € 59,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο  Makis Tselios Ένα σχεδιαστικό πουκάμισο σε μπλέ χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες !Έχει κανονική γραμμή και διαθέτει ένα διαφορετικού χρώματος κουμπί και αυτο είναι μονο το δεύτερο στο στήθος. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  45,48 € 53,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ FB Ένα ιδιαίτερο μονόχρωμο πουκάμισο το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα παντελόνια καθώς και με τα κοστούμια σου ! Κλασσική γραμμή Μακρύ μανίκι με δύο κουμπιά στην μανσέτα για αυξομείωση 7 κουμπιά κατά μήκος ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  41,30 € 59,00 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο Σχεδιαστικό Cor's Ένα σχεδιαστικό πουκάμισο σε κανονική γραμμή για ξεχωριστές εμφανίσεις! Δεν διαθέτει τσέπη και έχει εξβωτερικά κουμπιά στο γιακά! ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  39,60 € 49,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 •         Υποκάμισο μονόχρωμο Corovesis Cors Ένα ιδιαίτερο μονόχρωμο πουκάμισο το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα παντελόνια καθώς και με τα κοστούμια σου !Κλασσική γραμμή και Δίχρωμα γκρι κουμπιά Μακρύ μανίκι με δύο κουμπιά στην μανσέτα για αυξομείωση 7 κουμπιά κατά μήκος ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  35,60 € 44,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ CORS Ένα ιδιαίτερο μονόχρωμο πουκάμισο το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα παντελόνια καθώς και με τα κοστούμια σου ! Κλασσική γραμμή Δίχρωμα γκρι κουμπιά Μακρύ μανίκι με δύο κουμπιά στην μανσέτα για αυξομείωση 7 κουμπιά κατά μήκος ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  29,93 € 39,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο  Frank Barrymore Ένα ιδιαίτερο μονόχρωμο πουκάμισο το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα παντελόνια καθώς και με τα κοστούμια σου ! Κλασσική γραμμή Δίχρωμα κουμπιά Μακρύ μανίκι με δύο κουμπιά στην μανσέτα για αυξομείωση 7 κουμπιά κατά μήκος ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  39,60 € 49,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο Sea Barrier Ένα κλασσικό πουκάμισο σε μικρό καρό σχέδιο σε χρώματα (λευκό - μπλέ- καφέ - γκρί) . Υπέροχο σχέδιο και εύκολο σε συνδυασμούς! ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  31,92 € 39,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκαμισο Sea Barrier Ένα κλασσικό πουκάμισο σε κανονική γραμμή σε σχέδιο μικρού καρό σε χρώματα (λευκό - μπλέ - μαύρο - μπέζ). Καθημερινό πουκάμισο εύκολο σε συνδυασμούς! ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!

  31,92 € 39,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο  Makis Tselios Ένα καρό πουκάμισο μπλέ με κάμελ λεπτομέρειες . Κανοκινή γραμμή. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  51,77 € 60,90 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ MAKIS TSELIOS Ένα σχεδιαστικό πουκάμισο κανονικής γραμμής σε μπορντώ με μπλέ και λευκές λεπτομέρειες. Έχει μπλέ κουμπια και ενα διακριτικό κέντημα της επωνυμίας του. Μακρύ μανίκι με δύο κουμπιά στην μανσέτα για αυξομείωση. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!

  53,20 € 66,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • Πουκάμισο  Makis Tselios Ένα σχεδιαστικό κλασσικό πουκάμισο σε ραφ χρώμα με κάμελ και λευκές λεπτομέρειες Κανονική γραμμή. Κάνει διχρωμία κάμελ χρώματος στο εσωτερικό εσωτερικό της μανσέτας και διακριτικά στον γιακά. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!

  47,60 € 59,50 €
  Μειωμένη τιμή!
 • ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ FRANK BARRYMORE Ένα ιδιαίτερο μονόχρωμο πουκάμισο το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα παντελόνια καθώς και με τα κοστούμια σου ! Κλασσική γραμμή Δίχρωμα γκρι κουμπιά Μακρύ μανίκι με δύο κουμπιά στην μανσέτα για αυξομείωση 7 κουμπιά κατά μήκος ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

  50,58 € 59,50 €
  Μειωμένη τιμή!
Εμφάνιση 1 - 16 από 16 προϊόντα
Compare